Dat de er veel spelers op datinggebied actief zijn is een feit. Verschillende soorten doelgroepen zoals hoger opgeleiden of ouderen, vinden hun plek al op diverse datingsites die speciaal voor hun bedoeld. Nu is volgens Flirtmoment ook een groep van 320.000 blinden en slechtzienden in Nederland die nergens terecht kan.

De makers van Relatiefront.nl hebben nu een uniek concept bedacht om ook iets voor deze mensen te betekenen. De site zal volgens bronnen Senses gaan heten en zich ook internationaal gaan richten. Senses zal groots worden opgezet en zal worden voorzien van high tech software die profielen via de spraak aan kan maken, alsmede kan profielteksten kan omschrijven en voorlezen. Middels een braillepad kan onderling worden gemaild en gechat. Maar ook een foto van iemand zal kunnen worden “gelezen” via het braillepad.

Wat de datingsite nog unieker zal gaan maken, is dat er een leugendetector in de spraakherkenning aanwezig is, die dus op verzoek van leden geraadpleegd kan worden. Eerlijkheid duurt het langst!

Website: http://relatiefront.nl

Bron: EMEA Persberichten