Reizen bij u de kosten van uw telefoon abonnement de pan uit of bent u het gewoon zat om elke maand zo veel geld uit te geven aan uw telefoonrekening? Dan is daar een oplossing voor, tenminste als uw huidige abonnement bijna afgelopen is. Mocht dit het geval zijn en is uw telefoontoestel nog goed, lees dan verder. SimOnlyAanbiedingen.com heeft een handige tool ontwikkelt special voor u om tot wel 80% goedkoper te kunnen bellen, sms'en en internetten.
Maar ik wil niet van provider wisselen!
Dat hoeft ook helemaal niet! Iedere Telecom provider biedt sim only abonnementen aan waarmee u een stuk voordeliger kunt bellen. Zo kunt u alle sim only aanbiedingen op de website van SimOnlyAanbiedingen.com eenvoudig met elkaar vergelijken. De sim only abonnementen van KPN, T-Mobile en Vodafone staan samen met alle andere sim only aanbieders van Nederland netjes op een rij. En zijn er klaar voor om gesorteerd te worden door u op de manier waarop u dat wilt! Zodat u een duidelijk overzicht krijgt welk sim only abonnement het meest geschikt voor u is.
Ik zit bij MTV-Mobile en zij hebben geen sim only abonnementen…
Er moet nog iets extra's worden toegevoegd bij de vorige alinea. Iedere Telecom provider in Nederland biedt sim only abonnementen aan. In Nederland hebben we 3 Telecom providers KPN, T-Mobile en Vodafone de rest zijn MVNO's wat mvno's zijn kunt u op Wikipedia vinden.
Dus u wilt voordeliger bellen, sms'en en internetten?
In dat geval is het ten eerste belangrijk om te kijken wanneer uw huidige abonnement precies afloopt. Want anders heeft u kans dat op dubbele kosten. U wilt juist voordeliger uit zijn, dus op dubbelen kosten zit u natuurlijk niet te wachten. Daarnaast is het belangrijk om voor uzelf te bepalen of u eventueel zou willen overstappen naar een andere provider of dat u bij uw huidige provider wilt blijven. Wanneer u hierin uw besluit heeft genomen, kunt op de website van SimOnlyAanbiedingen.com aangeven:

  • Hoeveel u per maand wilt bellen.
  • Of u wilt sms'en en hoeveel.
  • Of u wilt internet wilt bij uw abonnement.
  • En tot slot of u per maand uw abonnement wilt kunnen opzeggen, per jaar of dat u een abonnement van 2 jaar wilt.

Er is voor ieder wat wils
Er zijn veel verschillende providers en de meeste providers bieden verschillende sim only abonnementen aan. Dse meeste providers bieden daarbij dan ook nog extra losse bundels aan. Zo is er echt voor iedereen wel een geschikt abonnement te vinden of u nu wel niet vast wilt zitten aan een abonnement.

Website: http://www.simonlyaanbiedingen.com

Bron: EMEA Persberichten