Op 1 april 2011 is de nieuwe website Wandelkaartenmarkt.nl (www.wandelkaartenmarkt.nl) gelanceerd. Wandelkaartenmarkt.nl is dé marktplaats voor het kopen en verkopen van zowel gebruikte als nieuwe wandelkaarten. De website is zowel bestemd voor particulieren die hun gebruikte wandelkaarten te koop willen aanbieden of op zoek zijn naar gebruikte of nieuwe wandelkaarten, als voor eigenaren van wandelkaarten(web)winkels die nieuwe wandelkaarten willen aanbieden.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen op deze nieuwe site gratis advertenties plaatsen van zowel gebruikte als nieuwe wandelkaarten uit de hele wereld met een maximale schaalgrootte van 1:50.000. Per gratis advertentie kan één kaart worden aangeboden. Met het digitale advertentieformulier kunnen gedetailleerde kaartgegevens als schaalgrootte, kaarttitel en nummer en jaar van uitgave eenvoudig worden ingevoerd. Meerdere kaarten tegelijk aanbieden of promoten in één advertentie kan met een betaalde topadvertentie. Bij uitstek geschikt voor wandelkaartenwinkels om series onder de aandacht te brengen en met een link te verwijzen naar de eigen website.

Wandelkaartenmarkt.nl biedt wandelkaarten(web)winkels daarnaast de unieke mogelijkheid om met hun naam en daaraan gekoppelde link naar hun eigen website te adverteren. De naam verschijnt dan prominent op iedere pagina op de site. Dus 100% dekking! Als openingsactie kunnen winkels gratis hun naam laten vermelden tot 1 augustus 2011. Informatie voor aanmelden is te vinden op de site.

(Web)wandelwinkels en winkels actief in de wandel- en/of bergsport kunnen daarnaast ook adverteren met banners. Eigenaren van website over wandelkaarten of de wandel- en/of bergsport die links plaatsen naar andere gerelateerde websites, kunnen gratis linkpartner worden van Wandelkaartenmarkt.nl.

Website: http://www.wandelkaartenmarkt.nl

Bron: EMEA Persberichten