Om hun adverteerders nog beter van dienst te zijn, werkt online advertentiesite Winkelkraam.nl per 7 februari samen met Marktzoeker.nl. Op deze website kan gezocht worden naar advertenties op alle grote advertentiesites, waaronder Speurders,Ebay,2dehands,Marktplaza en Tweedehands.net. Door de meer dan 250.000 advertenties op Winkelkraam.nl aan het aanbod toe te voegen, vergroot Marktzoeker.nl de kans dat bezoekers vinden wat ze zoeken en verkopen de adverteerders op Winkelkraam.nl hun spullen nog sneller dan voorheen.

Winkelkraam.nl, de jongste gratis advertentiesite van Nederland, is nog steeds hard op weg om groot te worden. De site bestaat op 21 februari pas twee jaar, maar desondanks staan er op dit moment maar liefst 250.000 advertenties op de site. Op de site wordt het vrijmarktgevoel opgeroepen door het adverteren middels kramen. Dat dit concept aanslaat bewijst het feit dat er meer dan 900 gratis kramen zijn geopend.

Na onlangs fotokraam functionaliteit te hebben toegevoegd, en autodealers de kans gegeven te hebben middels XML hun hele occasion aanbod te uploaden, laat Winkelkraam.nl met de samenwerking met Marktzoeker.nl opnieuw zien goed te luisteren naar de wensen van haar bezoekers. En als het aan de eigenaars van Winkelkraam.nl ligt, is dit nog maar het begin!

Website: http://www.winkelkraam.nl