Op internet kan men vele prijs aanbiedingen vinden van producten en diensten in de vorm van een kortingscode Actiecode, waardebon, voucher, coupon of promotiecode in de volksmond ook wel korting genoemd. Het nadeel is dat het zoeken voor vele mensen veel tijd kost om de juiste aanbieding te vinden en ook bij een kwalitatieve en betrouwbare retailer. Verder is er ook een groep mensen dat überhaupt niet de juiste weg kan vinden naar de voordelige aanbiedingen. Als men toch stuit op een voordelige aanbieding of kortingscode dan twijfelt men aan de correctheid en aan de betreffende aanbieder die wellicht geen sterke staat van dienst heeft of twijfelachtige product/dienst garanties hanteert.

Dit is de voornaamste reden voor Actiepagina.nl om sinds 2005 als eerste kortingscode website te starten met het aanbieden van een scala aan kortingscodes voor de meest populaire artikelen bij verscheidene winkels. Sindsdien is het de grootste kortingscode website van Nederland geworden.
Met speciale aanbiedingen bij meer dan 2000 winkels, weten dagelijks ongeveer 10.000 websitebezoekers Actiepagina.nl aan te treffen.

Wekelijks worden er wederom nieuwe kortingscodes toegevoegd bij Actiepagina.nl en deze zijn altijd actueel zodat men niet te maken krijgt met verouderde acties die verkeerd gecommuniceerd worden en dat men hier de dupe van kan worden. Verder treft men op Actiepagina.nl een lijst van top 25 aanbiedingen van de beste prijs/kwaliteit verhouding deals en exclusieve actiecodes die men alleen kan aantreffen op Actiepagina.nl!

Actiepagina werkt nauw samen met vele bekende retail bedrijven en reisorganisaties om consumenten de beste aanbiedingen te leveren. Men kan dus gebruik maken van goedkope aanbiedingen voor topkwaliteit artikelen of diensten.

Vanwege de toenemende naamsbekendheid en populariteit van Actiepagina.nl via diverse media, zijn zeer veel retailers inmiddels bekend geraakt met Actiepagina.nl en werken met tevredenheid samen. Een willekeurige selectie uit vaste partners van Actiepagina luidt als volgt:

De bovengenoemde gevestigde organisaties werken nauw samen met Actiepagina.nl om de beste aanbiedingen en kortingscodes aan hun consumenten mee te delen. Hetgeen spreekt boekdelen over het feit dat Actiepagina.nl als een waardige partner wordt aanschouwd voor deze gevestigde organisaties om hun beste deals te communiceren aan hun achterban zodat zij hiervan kunnen profiteren. En de lijst van gerenommeerde bedrijven neemt alsmaar toe en dat houdt in dat de lijst van speciale aanbiedingen op Actiepagina.nl ook alsmaar toeneemt.

Actiepagina.nl vindt het ook zeer belangrijk dat het gebruik van de kortingscodes gemakkelijk en transparant is. Als men op de website van Actiepagina.nl een aanbieding aantreft die men bevalt dan kan men het volgende doen om hiervan gebruik te maken: Druk op de knop “kortingscode”, kopieer de code en ga naar de betreffende webwinkel pagina. Plaats je bestelling of boeking, plak de actie code in het daarvoor bestemde veld. De korting wordt automatisch ingecalculeerd bij het product of dienst in kwestie.

Om het gemakkelijker te maken heeft Actiepagina.nl ervoor gezorgd dat men op de website naar voordelige aanbiedingen kan zoeken op basis van een bepaalde retailer of type product. Zo hoeft men niet ellenlange lijsten met aanbiedingen te scannen.

Wat zijn uw ervaringen met Actiepagina.nl en andere kortingscode websites? We zijn benieuwd naar uw ervaringen.

Website: http://www.actiepagina.nl/

Bron: EMEA Persberichten