Tanden bleken thuis was nog nooit zo goedkoop en eenvoudig.

Om uw tanden te bleken hoeft u tegenwoordig niet meer naar een duur tandenbleek instituut te gaan. Met de revolutionaire producten van Tanden bleek huis kunt u nu zelf eenvoudig, veilig en goedkoop thuis uw tanden bleken.

De producten van Tanden bleek huis zijn in 2009 als beste getest door de consumentenbond en dat is niet voor niets. Tanden bleken met bijvoorbeeld het product White Light is erg gemakkelijk. Wanneer u de tandenbleek aanbrengt op uw tanden heeft binnen 10 minuten schone witte tanden. Na 10 minuten schakelt het systeem zich zelf uit. Deze methode is een stuk sneller dan bij een tanden bleek praktijk waar u al snel 2 uur voor moet uittrekken. Daarnaast betaalt u bij een praktijk al gauw 200 tot 400 euro terwijl onze tandenbleekset niet meer dan 40 euro kost.

Doordat de basis van de tandenbleek producten bestaat uit een lichte dosis waterstofperoxide is er absoluut geen gevaar dat uw tanden schade oplopen. Waterstofperoxide wordt al lange tijd gebruikt bij tandartspraktijken om tanden schoon te krijgen en te bleken. Uiteraard geld net als bij andere producten dat u het met mate moet gebruiken. U kunt het beste de behandeling 2 keer binnen een week herhalen en daarna uw tanden een maandje rust geven. Daarna kunt u het gerust herhalen. U ontvangt 2 tubes en kunt hier 10 behandelingen mee uitvoeren. Daarna zullen uw tanden aanzienlijk witter zijn tot wel 8 tinten met 1 tube! U kunt zelf bepalen hoeveel tinten witter u uw tanden wil krijgen door de behandelingen te herhalen tot u het gewenste resultaat heeft. Het effect is afhankelijk van de oorzaak van de verkleuring en de mate van verkleuring van de tanden, en van de gebruikte bleek gel.

Artikelen op de site van de consumentenbond en de volkskrant bewijzen dat thuis tanden bleken effectiever is dan bij de tandarts.

White Light is een fantastische manier om je tanden te bleken. Het is goedkoop, veilig en geeft uw tanden 100% weer de witte glimlach die u vroeger had.

De Tandenbleekset bevat:
- Light transmitter
- 2 tubes whitener gel
- Universeel passend bitje om de whitener gel in aan te brengen
- Stap-voor-stap handleiding
- 2 Lithium CR2025 batterijen

Wanneer je een goede mondhygiëne hebt en gezonde voeding eet, blijft je gebit na de behandeling enkele jaren wit. Je gebit kan weer gaan verkleuren als gevolg van groei van het tandbeen, veel roken en/of veel drinken van koffie, thee of wijn. Je kunt in dat geval opnieuw je tanden bleken.

De oorzaak van gele tanden
Tanden bestaan uit tandbeen en glazuur. De kleur en de dikte van het tandbeen zijn bepalend voor de kleur van het gebit. Die verschilt van persoon tot persoon.

Mensen worden bijna allemaal geboren met mooie witte tanden. Door de levensstijl en ouderdom worden tanden geler, gevlekt, of in erge gevallen zelf bruin.

De oorzaak van het verkleuren van de tanden komt onder andere door de eetgewoonten. Daarnaast hebben mensen die roken vaker last van gele of zelfs bruine tanden.

Om uw tanden wit te houden moet u de volgende zaken vermijden:
• Roken
• Rode wijn
• Koffie
• Veel suiker
• Frisdranken (vooral cola)
• Snoep (vooral drop en chocolade)
• Alcoholische dranken
• Sommige medicatie
• Whitening tandpasta (deze schuren de glazuurlaag weg)

Daarnaast hebben je tanden minder bescherming en weerstand naarmate je ouder wordt. Maar daar kan je weinig aan doen behalve een gezonde levensstijl aanhouden en sporten om je weerstand op peil te houden. Tandpasta's om uw tanden mee te bleken worden niet aangeraden door tandartsen. Deze tandpasta's maken uw tanden optisch wit omdat ze het vuil aan de oppervlakte wegschuren. Maar ze schuren niet alleen het vuil weg maar ook een gedeelte van uw tandglazuur waardoor uw tanden minder weerstand hebben. Een korte termijn oplossing dus die het probleem alleen maar erger maakt op langere termijn.

Zelfverzekerd met witte tanden
Heeft u een beroep waarmee u veel in aanraking komt met mensen en misschien wel belangrijke onderhandelingen moet voeren dan is een goede uitstraling en zelfverzekerdheid een belangrijke factor die het verschil kan maken tussen geen deal of wel een deal. Witte tanden maken laat je er jonger, aantrekkelijker uitzien waardoor je ook meer zelfvertrouwen krijgt. Uiteraard zijn mensen met een mooie witte glimlach ook aantrekkelijker om te zoenen. Uw partner zal er blij mee zijn.

U kunt dus goedkoop en veilig zelf tanden bleken thuis met de producten van Tandenbleekhuis
Tijdelijk hanteren we bij Tanden bleek huis geen verzendkosten! Bestel snel en profiteer van deze aanbieding.

Website: http://www.tandenbleekhuis.nl

Bron: EMEA Persberichten